dimecres, 30 de gener de 2013

INFORMACIÓ DISFRESSES


P5 A: ELS DOFINS.

EN  JAN, BRUNO, IZAN R., ALEIX, ERIC M.  HA TRIAT LA DISFRESSA DE GOS.  HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLAU FOSC, MARRÓ O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE) I UN MITJÓ MIDA NEN, DE CANYA ALTA, DE COLOR MARRÓ I FARCIT AMB COTÓ PER LA CUA (AQUEST, CAL PORTAR-LO DILLUNS DIA 4 DE FEBRER).


EN ÀLEX, BLAI, JOAN, ERIC V., IZAN M., LAURA  HA TRIAT LA DISFRESSA DE GALL. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLAU FOSC, MARRÓ O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE).
  

EN HUGO, IRINA, PAULA, NIL, GEORGINA  HA TRIAT LA DISFRESSA DE PORQUET. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR MARRÓ FOSC O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE). UN PARELL DE MITJONS MIDA ADULT, DE COLOR MARRÓ PER POSAR A SOBRE DEL CALÇAT.EN MARINA, JANA, LIUVA, CARLOTA, EMMA HA TRIAT LA DISFRESSA D’ÀNEC. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLANC, BEIX O GRIS CLARET (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE ) I UN PARELL DE MITJONS GRANS  DE COLOR GROC O TARONJA PER POSAR A SOBRE DEL CALÇAT.
  

EN LIA, VIOLETA, CLÀUDIA, INÉS, AYELEN  HA TRIAT LA DISFRESSA DE RATETA. HI HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLANC, ROSA O GRIS CLARET (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE ).


P5 B: LES ORQUES.

EN  MARIA, JAN R., NACHO, MARC, MAX  HA TRIAT LA DISFRESSA DE GOS.  HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLAU FOSC, MARRÓ O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE) I UN MITJÓ MIDA NEN, DE CANYA ALTA, DE COLOR MARRÓ I FARCIT AMB COTÓ PER LA CUA (AQUEST, CAL PORTAR-LO DILLUNS DIA 4 DE FEBRER).


EN ERIC, JAUME, GUILLEM, ADAM, THEO  HA TRIAT LA DISFRESSA DE GALL. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLAU FOSC, MARRÓ O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE).
  

EN ALEJANDRA, OLAYA, ZAIRA, CLÀUDIA, LOLA  HA TRIAT LA DISFRESSA DE PORQUET. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR MARRÓ FOSC O NEGRE (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE). UN PARELL DE MITJONS MIDA ADULT, DE COLOR MARRÓ PER POSAR A SOBRE DEL CALÇAT.EN ELENA, LEÓN, ANA, ARNAU, BLAI, JAN E.  HA TRIAT LA DISFRESSA D’ÀNEC. HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLANC, BEIX O GRIS CLARET (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE ) I UN PARELL DE MITJONS GRANS  DE COLOR GROC O TARONJA PER POSAR A SOBRE DEL CALÇAT.
  

EN LAIA, JANNA, LUCIA, MARA, ADRIANA  HA TRIAT LA DISFRESSA DE RATETA. HI HAURÀ DE DUR LA ROBA DE COLOR BLANC, ROSA O GRIS CLARET (TOT DEL MATEIX COLOR, SI ES POSSIBLE ).